Extraescolars

Espai virtual per a compartir coneixement i innovació des de casa!

Innova Didàctic ha trobat la barreja perfecta entre aprenentatge i diversió per a assegurar una experiència perfecta.

Oferim diversos cursos de diferent temàtica i dificultat amb diversió assegurada. Des de la iniciació a la programació amb StartBots fins a nivells més avançats com RoboMaker i Lego MindStorms. L'objectiu final és desenvolupar la capacitat creativa i la capacitat de treballar en equip del vostre fill.

Veniu a provar els cursos d'Innova Didàctic on amb els seus 9 anys d'experiència hem aconseguit que l'entreteniment i l'aprenentatge siguin un mateix.

StartBots I

4 a 5 ANYS> DILLUNS

StartBots II

5 a 6 ANYS> DIMARTS I DIVENDRES

RoboBlocks

7 a 11 ANYS> DILLUNS, DIMARTS, DIMECRES, DIJOUS I DIVENDRES

LegoMindstorms

10 a 14 ANYS>DILLUNS I DIVENDRES

RoboMaker

10 a 14 ANYS> DIMECRES I DIJOUS

Gaudeix en 3D

9 a 14 ANYS > DILLUNS + 1 HORA A CASA


Calendari d'Activitats

Inici: Setmana del 28 de setembre

Final: Setmana del 21 de juny

StarBots


En aquests tallers es proposen activitats amb robots seqüenciadors molt senzills de programar.

Principalment, els objectius dels reptes són que els nens i nenes programin els robots perquè aconsegueixin arribar a un destí concret. Per crear aquesta programació es poden utilitzar targetes amb les seqüències d’ordres.

Les activitats i projectes que es proposen es basen en temes molt diversos: emocions, música, matemàtiques, art, animals, etc.

Els robots no només són un gran recurs per treballar conceptes espacials, lateralitat, llenguatge i conceptes matemàtics; sinó que també es desenvolupa el treball en equip, aprendre a respectar el torn i altres habilitats social.


Edat: de 3 a 6 anys


Preu:

Starbots I 1 Sessió/set.(1h): 38€/mes. Matrícula 40€

Starbots II 1 Sessió/set. (1h/30min): 42€/mes. Matrícula 40€

RoboBlocks


En aquests tallers es proposen activitats amb robots que es programen per blocs: Lego Wedo, Edison, Lego Boost, Artie o Croc and Play.

Les activitats i projectes generalment s’inicien amb la construcció pautada o lliure dels robots, i finalment es programen.

Els nens i nenes aprofundeixen en aspectes de l’àmbit científic i tecnològic d’una manera lúdica i engrescadora.

Alhora, durant els projectes, es tracten continguts de manera transversals: coneixement del medi natural, social i cultural, matemàtiques.


Edat: de 6 a 11 anys

Preu: 1 Sessió/set.(1h30min.): 42€/mes. Matrícula 40€


MindStorm


Aquest taller permet als estudiants desenvolupar projectes i dissenyar creacions pròpies utilitzant motors interactius, engranatges, rodes, eixos i sensors (tàctil, de color, infraroigs).

Aquesta eina desperta la creativitat i la imaginació dels nois i noies, ja que permet la construcció d’infinits muntatges. A més ofereix una eina de programació molt completa però a la vegada intuïtiva.

Aquest taller dóna l’oportunitat de participar en el pròxim ROBOLOT (al mes de Maig).


Edat: de 10 a 14 anys


Preu: 1 Sessió/set.(1h30min.): 42€/mes. Matrícula 40€

3DBot


Aquest taller ofereix als estudiants la possibilitat de construir el seu propi robot: el primer pas és aprendre a dibuixar en 3D (utilitzant programes de disseny com Sketch up), dissenyar el robot i imprimir-lo amb les impressores 3D. Finalment, muntar-lo i programar-lo (amb programes com Arduinoblocks o Scratch).Els nois i noies aprendran a controlar el moviment del robot, utilitzar els sensors, detectar objectes, etc. Un cop assolits els conceptes bàsics, es plantejaran diversos reptes i proves que hauran de superar amb el seu robot.A més, aquest taller dóna l’oportunitat de participar en el pròxim ROBOLOT (al mes de Maig).


Edat: de 10 a 16 anys


Preu: 1 Sessió/set.(1h30min.): 42€/mes. Matrícula 40€

Gaudeix en 3D


Tens ganes de fer els teus dissenys i imprimir-ho en 3D? En aquest taller aprendrem a dissenyar en 3D, iniciant l'aprenentatge amb programes més senzills i avançant amb programes una mica més complexos. Amb imaginació i creativitat, convertirem una idea, un disseny, en un objecte real, imprès amb 3D. Només cal tenir ganes de crear,

Es tracta d'anar adquirint coneixement i estimular el pensament creatiu a partir de la manipulació pràctica dels diversos elements i el treball amb diferents tecnologies.


Edat: de 9 a 14 anys

Preu: 1 Sessió/set.(1h) + 1 Sessió a casa/setmana (1h): 42€/mes. Matrícula 40€