Extraescolars

Innova Didàctic ha trobat la barreja perfecta entre aprenentatge i diversió per a assegurar una experiència perfecta.

Oferim diversos cursos de diferent temàtica i dificultat amb diversió assegurada. Des de la iniciació a la programació amb StartBots fins a nivells més avançats com RoboMaker i Lego MindStorms. L'objectiu final és desenvolupar la capacitat creativa i la capacitat de treballar en equip del vostre fill.

Veniu a provar els cursos d'Innova Didàctic on amb els seus 9 anys d'experiència hem aconseguit que l'entreteniment i l'aprenentatge siguin un mateix. 

full inscripcio.pdf

 A Innova Didàctic valorem l'etapa educativa de cada infant tot programant activitats i creant recursos adequats al nivell evolutiu i educatiu de l'alumnat. Alhora, busquem adaptar-nos al ritme de treball de cadascú,  intentant oferir una atenció individualitzada que s'ajusti a les necessitats individuals. 

Us convidem a fer una ullada a les propostes d'activitats que tenim dissenyades per Startbots, Roboblocks i Robomakers. Només cal que feu un clic al quadradet inferior de cada grup perquè us redirigeixi a la pàgina específica de cada activitat. 


La robòtica i la programació és per a totes les edats!

En aquest esquema visual podeu veure com distribuïm els recursos i les eines d'aprenentatge al llarg de l'etapa educativa. Tot i això, som flexibles i ens adaptem al nivell de cada nen/a. 

Si vols veure quines activitats fem durant el curs, segueix-nos al nostre instagram!